Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotopuzzeltocht in Gent

Details over dit uitje

Ontdek de mooiste plekjes van Gent tijdens de Get The Picture fotopuzzeltocht van Gent Excursies. Dit groepsuitje of bedrijfsuitje staat geheel in het teken van de esthetische pracht en praal van de Vlaamse mens en de bijkomende architectuur!

Voor iedereen die echt genoeg heeft van selfie’s maken en graag een gezellige competitie wilt aangaan om de mooiste plaatjes van Gent te schieten.

Verken Gent op journalistieke wijze en neem met een professionele fotocamera kiekjes van de mensen en de prachtige gebouwen en monumenten die de binnenstad te bieden heeft. Met een stadskaart en een opdrachtenboekje wandel je in teams van locatie naar locatie. De speurtocht leidt jullie naar de mooie plekjes in de historische binnenstad van Gent. Elk team speelt tegen de klok en moet alle foto- en filmopdrachten zo zorgvuldig mogelijk zien te volbrengen.

Uiteindelijk komen jullie allemaal weer bij elkaar in een gezellig stadscafé om jullie journalistieke talenten te onderwerpen aan onze vakjury en…. om een lekker Gents pintje te pakken natuurlijk. Welk team heeft de mooiste foto’s gemaakt? Het beste team krijgt van ons een prachtige hoofdprijs! De opgenomen beelden krijgen jullie na afloop thuisgestuurd.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle filmbestanden worden digitaal nagestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan