Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gentse Wijndegustatie

Details over dit uitje

Lekker een weekendje weg in Gent en zijn jullie op zoek naar een bijzondere ervaring? Geniet van prachtige verhalen over de beste wijnen van de wereld! Dit groepsuitje is de ideale gelegenheid om jullie diner in stijl in te leiden. De Gentse Wijndegustatie van Gent Excursies wordt onder meer gepresenteerd door Marina Claus, een sommelier conseil die op enthousiaste wijze alles over wijn weet te vertellen.

Het is ook mogelijk om één bepaalde druivensoort onder de loep te nemen of een bepaald thema te kiezen. Bijvoorbeeld, wijnen die afkomstig zijn van een bepaald continent of zelfs van één bepaald land. Uiteraard gaan we ook een wijn proeven die gemaakt wordt in het Gentse.

Tijdens de degustatie komen jullie te weten hoe wijn gemaakt wordt en hoe je op de juiste manier wijn proeft. Jullie ontdekken samen 6-8 wijntjes en per glas geven we uitleg over het wijndomein, de druivensoort en het land van herkomst. Jullie maken kennis met de aroma’s, kleur en smakenpallet van iedere wijn. Uiteraard kan je al je vragen op onze sommelier conseil afvuren.

Deze degustatie is uitstekend te combineren met een heerlijk diner in de gezellige binnenstad van Gent. Mocht je na deze degustatie nog even de Vlaamse keuken willen ontdekken, vraag het onze medewerkers!

Inclusief:
  • Professionele sommelier conseil
  • Leuke locatie hartje Gent
  • Proeverij van 6-8 wijnen
  • Diverse thema’s; wijnstreek, druivensoort
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze degustaties/proeverijen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De proeverijen van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze proeverij met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze degustatie/proeverij ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor ladies vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan