Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Gent

Details over dit uitje

Jullie willen tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje Gent van top tot teen verkennen en genieten van de lekkerste culinaire verrassingen? De Biking Brunch van Gent Excursies is het ultieme uitje om met familie, vrienden of collega’s een gezellige tijd te beleven. Wij serveren tijdens jullie fietstocht door Gent (met gids) maar liefst drie verschillende gerechten in drie verschillende restaurants.

De Gentse ‘Torenrij’ is tijdens deze gezellige en culinaire fietstocht altijd van een afstand te herkennen. Bij Gent Excursies nemen we jullie mee naar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen waar we jullie van alles vertellen over prachtige monumenten en de schitterende gildehuizen. Stap ‘op den velo’ en versta in een mum van tijd het Vlaams zoals onze gids het uitspreekt!

Na de eerste twee etappes stappen jullie weer op de fiets voor het tweede gedeelte van de fietstocht en gaan jullie nog meer bezienswaardigheden van Gent ontdekken. Na 45 minuten fietsen sluiten we af met een heerlijk dessert. Ondertussen is in jullie gezelschap de echte Eddy Merckx allang opgestaan…

Programma-indicatie:

13.00 – 13.15 Fietsen ophalen
13.15 – 14.15 Voorgerecht
14.15 – 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 – 17.15 Nagerecht
17.15 – 17.30 Fietsen inleveren

Inclusief:
  • Vakkundige en zeer soepele privé gids
  • Huur fietsen
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan