8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Fietstour – Lunch – Rondvaart in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Fietstour – Lunch – Rondvaart in Gent

Ervaar een Fietstour, Lunch en Rondvaart met Gent Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.

U start in de ochtend met een fietstocht in deze prachtige stad onder begeleiding van een gids, een échte Gentenaar die alle ins en outs weet van Gent. Rond de middag gaat u lekker op z'n Vlaams lunchen en na de lunch begint een nieuw avontuur! Tijdens de rondvaart van Gent Excursies ziet u namelijk de mooiste panorama's vanuit uw eigen boot.

10.30 - 12.30 Fietstour Gent

Onze deskundige gidsen staan namelijk voor u klaar! Nu leert u Gent kennen vanaf uw fiets en u ontdekt het mooie centrum van Gent op een leuke manier. Tijdens deze fietstour vertelt onze ervaren gids een hoop weetjes over de historie, cultuur en achtergrond van het mooie Gent!

12.45 - 13.45 Lunch

Na het terugbrengen van de fiets staat er een heerlijke Vlaamse lunch op u te wachten in een gezellig Restaurantje in het centrum van de stad. De Vlaamse keuken staat bekend om het gebruik van verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen. Bezoek één van de beste lunchrooms in hartje Gent.

14.00 - 14.50 Rondvaart

Na een heerlijke Gentse lunch gaat u de stad op een andere manier ontdekken, maar niet met de fiets... Een hele mooie boot wacht namelijk op u om u mee te nemen. Heerlijk varen over de rondvaart doet u natuurlijk bij Gent Excursies. Deze leuke boottocht brengt u langs alle landschappelijke pracht net even buiten de stad. U ziet de mooiste panorama's en ziet u de Diamantstad eens van een hele andere kant.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Gents café (op verzoek)
  • Vakkundige begeleiding (échte Gentenaar met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Boot
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan