Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour – Lunch – Rondvaart in Gent

Details over dit uitje

Ervaar een Fietstour, Lunch en Rondvaart met Gent Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.

U start in de ochtend met een fietstocht in deze prachtige stad onder begeleiding van een gids, een échte Gentenaar die alle ins en outs weet van Gent. Rond de middag gaat u lekker op z'n Vlaams lunchen en na de lunch begint een nieuw avontuur! Tijdens de rondvaart van Gent Excursies ziet u namelijk de mooiste panorama's vanuit uw eigen boot.

10.30 - 12.30 Fietstour Gent

Onze deskundige gidsen staan namelijk voor u klaar! Nu leert u Gent kennen vanaf uw fiets en u ontdekt het mooie centrum van Gent op een leuke manier. Tijdens deze fietstour vertelt onze ervaren gids een hoop weetjes over de historie, cultuur en achtergrond van het mooie Gent!

12.45 - 13.45 Lunch

Na het terugbrengen van de fiets staat er een heerlijke Vlaamse lunch op u te wachten in een gezellig Restaurantje in het centrum van de stad. De Vlaamse keuken staat bekend om het gebruik van verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen. Bezoek één van de beste lunchrooms in hartje Gent.

14.00 - 14.50 Rondvaart

Na een heerlijke Gentse lunch gaat u de stad op een andere manier ontdekken, maar niet met de fiets... Een hele mooie boot wacht namelijk op u om u mee te nemen. Heerlijk varen over de rondvaart doet u natuurlijk bij Gent Excursies. Deze leuke boottocht brengt u langs alle landschappelijke pracht net even buiten de stad. U ziet de mooiste panorama's en ziet u de Diamantstad eens van een hele andere kant.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Gents café (op verzoek)
  • Vakkundige begeleiding (échte Gentenaar met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Boot
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan