Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Gent

Details over dit uitje

Je kent het van Tv en het is nu ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in de fraaie binnenstad van Gent te boeken! Ontdek de grappigste geheimen van je vrienden en vriendinnen en speel de leukste gezelligheidsquiz van Vlaanderen. .

Wie heeft de meeste relaties gehad? Wie van jullie heeft rare hamertenen? Dit en meer kom je alleen te weten tijdens Ranking The Stars van Gent Excursies!

Voordat het Ranking The Stars GENT-EVENT van start gaat, wordt iedereen gevraagd om een vragenlijst in te vullen zodat wij iedereen een beetje leren kennen en de juiste vragen weten op te stellen.

Voordat jullie aan het spel beginnen, wordt jullie gezelschap verdeeld in kleine teams. Vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken van de andere personen. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje te veel? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? We zijn er haast wel zeker van dat er een paar verrassende geheimen op tafel, maar uiteraard krijgt je van ons de gelegenheid jezelf te verdedigen!

De eerste en derde ronde:

Wie kent wie echt De quizmaster stelt diverse meerkeuze- en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Met wie zouden de anderen wel een een beschuitje willen eten? En wat wilden ze vroeger eigenlijk worden? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

De tweede en vierde ronde:

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog je geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz zal je moeten inschatten hoe jouw groep ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt jullie quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren.
Geniet van Ranking The Stars, de hilarische quizshow waarin je alles komt te weten over je vrienden, familie of collega’s. Misschien wel het meest plezante dagje uit van Vlaanderen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan