Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotospeurtocht in Gent

Details over dit uitje

In Gent, de stad van de drie torens, kan je uren besteden aan het maken van mooie plaatjes met je telefoon. Voor dit dagvullende groepsuitje hebben wij echter een heerlijke speurtocht voor jullie bedacht waarin opvallende en verrassende foto’s op het menu staan.

Jullie worden uitgedost met een professionele camera om de beste kwaliteit te behalen. Dit is een groepsuitje voor iedereen die Gent op een originele manier wenst te ontdekken en tegelijkertijd ook nog wil genieten van allerlei culinaire hoogstandjes in verschillende Gentse eethuizen.

Welkom in het eerste restaurant, jullie worden hier ontvangen door onze spelbegeleider(s) met een drankje, vervolgens geven wij jullie uitleg over dit evenement. Het is mogelijk om op voorhand jullie gezelschap op te delen in verschillende teams maar wij kunnen dat uiteraard ook voor jullie doen, de teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. Elk team wordt op pad gestuurd met een camera in het centrum van Gent om speciale foto-opdrachten te vervullen.

Het winnende team heeft alle foto-opdrachten succesvol uitgevoerd en staat niet elke keer zelf pontificaal voor de camera. In het laatste restaurant van vandaag kan genoten worden van het hoofd- en nagerecht waarna de prijsuitreiking zal beginnen. Een zeer plezant Gents uitje gewenst!

Programma-indicatie:

15.00 - 15.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
15.30 - 17.00 Puzzeltocht deel 1
17.00 - 17.45 Voorgerecht
17.45 - 18.45 Puzzeltocht deel 2
18.45 - 19.00 Prijsuitreiking
19.00 - 20.30 Hoofd- en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Tijdens ontvangst een drankje (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie of thee)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Een camera voor elk team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

Vanaf 10 personen € 59,50: NU € 55,50 p.p. excl. BTW

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan