Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Gent

Details over dit uitje

Op zoek naar een spannend, plezant en uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent? De Escape City Tablet Game van Gent Excursies zorgt voor spanning, sensatie en de broodnodige teambuilding.

Jullie moeten in groepen gaan samenwerken om gijzelaars te bevrijden uit de criminele klauwen van ene ‘Dr. Crypto’. Dat doen jullie door opdrachten uit te voeren die jullie via jullie tablet van ‘het hoofdkwartier’ door krijgen.

De klok tikt, elke minuut wordt het risico groter dat de gijzeling uitmondt in een vreselijk drama. Als echte ‘crimefighters’ gaan jullie in teams aan de slag om de locatie van de gijzeling te ontdekken. Voor elke goed uitgevoerde opdracht krijgen jullie punten. De gijzelaars moeten binnen anderhalf uur bevrijd zijn. De aanwijzingen die jullie via de tablets doorkrijgen volgen elkaar in rap tempo op. Langzaam rennen jullie naar de climax van deze middag.

Geld om te onderhandelen in overvloed maar hoe gaan jullie daarmee om? Want het team dat het meeste geld over heeft mag zich dan ook de uiteindelijke winnaar noemen van deze Vlaamse aflevering van Escape City. Onder het genot van een welverdiend drankje in een gezellig Gents stadscafé wordt het winnende team gehuldigd!

Inclusief:
  • Eén tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eén drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Culinair genieten van de Vlaamse keuken vlak voor of na jullie spelprogramma

Bij Gent Excursies combineer je deze city game met een uitgebreide lunch of een voortreffelijk diner in één van de beste restaurants in het centrum van Gent. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers en wij zorgen voor het totale dag- of avondprogramma!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan