Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Gent

Details over dit uitje

Groepsuitje in Gent organiseren? Organiseer een uitgebreide High Tea met een complete rondleiding en geniet van alle bezienswaardigheden. Vooral voor feestelijke gelegenheden is dit het ideale ontspannen uitje om samen met familie of vrienden de stad goed te leren kennen. Bekijk de prachtige 17e eeuwse gildehuizen langs de Graslei, bezoek de Korenmarkt en allerlei andere mooie locaties samen met jullie eigen welbespraakte gids.

Voordat u aan deze tour begint wordt u eerst verwelkom geheten met een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk gebak, onze gids haalt u dan op en neemt u mee naar het centrum van de stad.

Bij elk monument, plein of gebouw hoort natuurlijk een historisch verhaal en onze gidsen weten u deze verhalen allemaal te vertellen!

Na een wandeling va zo’n anderhalf uur zult u wel trek hebben gekregen in iets zoets en hartigs… Nou dat komt goed uit, er staat al iets lekkers op u te wachten! U gaat een gezellige locatie in het hartje van Gent waar u gaat nieten van een luxe High Tea. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Luxueus ‘High Tea-en’ en de mooiste stad van Vlaanderen bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Gent Excursies te bieden heeft.

Veel plezier!

Programma:

12.00 – 12.30 Ontvangst met koffie met gebak
12.30 – 14.30 Tour door de stad
14.30 – 16.30 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Vakkundige gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo’n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets ! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan