Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Gent

Details over dit uitje

Wandelen door Gent is een belevenis op zich, maar het zou toch lekker zijn als je van tijd tot tijd even kom pauzeren met familie of vrienden in een eersteklas restaurant? Daar is deze Walking Brunch dus voor bedoeld! Zo verken je Gent van top tot teen en ontdek je tegelijkertijd de echte Vlaamse keuken. Dat wandelen is maar een bijzaak. Onderstaande programma is wat betreft tijd natuurlijk helemaal op jullie wensen aan te passen.

Bekijk de Sint-Baafskathedraal, de robuuste burcht Gravenstein, de bekende Belfort toren of de gemoedelijke Vrijdagmarkt tijdens deze culinaire ontdekkingstocht. Deze leuke vijfsterren stadswandeling voert langs alle hoogtepunten van Gent en wordt van allerlei Vlaamse culiniare hoogstandjes voorzien.

Drie gerenommeerde Gentse Restaurants staan voor jullie op het programma. In elk etablissement staat weer ander gerecht op jullie te wachten. Gentse Waterzooi, tussendoor een lekker Gents Trippeltje om alles weg te spoelen, eet smakelijk!

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding Gent deel 1
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding Gent deel 2
16.30 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Gezellige wandeling door centrum Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan