Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Gent

Details over dit uitje

Het ultieme avontuur voor jullie vrijgezellenfeest, samenkomst met vrienden of dat knotsgekke personeelsfeest organiseren? Tijdens de Crazy Dinner Game van Gent Excursies gaan jullie allerlei dwaze, komische maar vooral hilarische opdrachten uitvoeren in het centrum van Gent.

Met een filmcamera worden al jullie avonturen opgenomen om later ook de jury te overtuigen van jullie inzet en enthousiasme. Tussen de bedrijven door genieten jullie ook nog eens van de Vlaamse keuken in drie verschillende restaurants.

In drie etappes gaan jullie op stap door het centrum van Gent. Vooraf verdeelt onze spelbegeleider jullie gezelschap in teams of koppels en ieder team gaat de gekste opdrachten uitvoeren aan de hand van de route die wij voor jullie hebben bedacht. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: even aanbellen bij een wildvreemde, een kopje koffie drinken bij een onbekende Gentenaar of met z’n allen een gek dansje doen op de Korenmarkt. Het is allemaal mogelijk.

De locaties waar jullie gaan eten worden per telefoon aan jullie doorgeven. In ieder restaurant zullen jullie één van de dinergangen voorgezet krijgen. Jullie avondje uit wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Als de tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Crazy 88 Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen! Een video met al jullie avonturen wordt na afloop naar jullie toegestuurd.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Gegarandeerde teambuilding voor elk bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan