Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

De originele Gentse Sneukelboot rondvaart

Details over dit uitje

Snoepen of smikkelen noemen ze in Gent ‘sneukelen en dat kan je nu ook gezellig combineren tijdens een heerlijke rondvaart door de stad. De Gent Excursies Sneukelboot is goed gevuld met koffie, thee en een paar originele ‘Gentse neuzen’.

Dit zijn kegelvormige suikerbommetjes met frambozensmaak in de vorm van een neus en die happen zeker ook op het water lekker weg. Zowel ’s-ochtend als ’s middags een prima idee om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra gezellig te maken.

De fouragering is zeker op orde en in combinatie met de mooie anekdotes van jullie gids, ervaar je Gent op unieke wijze. De boottocht duurt circa 50 minuten en je komt echt langs alle bezienswaardigheden van de stad, de mooie gildenhuizen langs de korenlei, ’t Gravensteen en nog veel meer fraaie hotspots.

Na het sneukelen nog een lekker hapje eten?

Reserveer na jullie rondvaart een mooie plek in één van de lekkerste restaurants in het centrum van Gent voor een uitgebreide lunch en maak jullie groepsuitje compleet met spectaculaire verrassingen uit de Vlaamse keuken!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart met koffie, thee en lekkere ‘Gentse Neuzen’
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s, rondleidingen en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan