Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Boottocht inclusief bezoek en proeverij Brouwerij Gruut in Gent

Details over dit uitje

Natuurlijk wil je een stukje varen over de Leie, maar je wilt zeker ook het lekkerste biertje van de stad proeven. Bij Gent Excursies boek je nu een heerlijke rondvaart door de stad inclusief bezoek aan Brouwerij Gruut. Zo combineer je het beste dat Gent te bieden heeft. Na 45 minuten varen samen met een echte Gentse stadsgids, wordt afgemeerd vlakbij de Brouwerij de u gaat bezoeken en waar u aansluitend een proeverij staat te wachten.

Vaar met ons mee langs de Graslei en Korenlei en bekijk de mooie Gildehuizen en monumenten. Achter elke gevel gaat een opmerkelijke historie verborgen. De Middeleeuwse binnenstad is zeker vanaf het water een lust voor het oog.

Over Brouwerij Gruut

De Gentse stadsbrouwerij Gruut werd door Annick De Splenter opgericht in april 2009 aan de Grote Huidevettershoek te Gent. Van jongs af aan werd ze ingewijd in de wondere wereld van gisting en bier. De liefde voor het brouwen zit Annick duidelijk in de genen, want zowel langs moeders- als langs vaderszijde was men actief in de brouwerijwereld. Denk maar aan de merknamen: Young Pale Ale uit Gistel en Dentergems Wit, Liefmans of Lucifer uit Dentergem.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart Gent met professionele stadsgids
  • Bezoek Gruut Brouwerij
  • Proeverij van diverse Gentse pintjes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Prijzen vanaf 2020

Voor boekingen vanaf 1 januari 2020 worden de onderstaande prijzen gehanteerd:
Vanaf 10 personen € 30,50 p.p. excl. BTW

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s, rondleidingen en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan