Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart ‘Ontdek de Gentse bieren’

Details over dit uitje

Die Korenlei vanaf een bootje bekijken is toch leuker met een dorstlessend pintje in de hand. Voor echte bierliefhebbers biedt Gent Excursies de ‘Ontdek de Gentse Bieren Rondvaart’, een gezellige, alcoholhoudende ontdekkingstocht inclusief rasechte stadsgids die bordenvol leuke verhalen over de stad zit.

Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje in gang met een Tripeltje en een stukje kaas met echte Gentse mosterd en bezoek daarna stadsbrouwerij Gruut voor uitleg over deze tongstrelende biertjes.

Alle bekende Gentse monumenten en bezienswaardigheden komen voorbij en de stad begint pas echt te leven als je je oor te luister legt bij hèt stadsorakel van Gent. Jullie kunnen kiezen uit drie Gentse Bieren boottochten die verschillen in tijdsduur. De rondvaarten met een lengte vanaf 2 uur brengen ook een bezoek aan de bekende Gentse Bierbrouwerij Gruut waar nog wat andere Gentse ‘pintjes’ op jullie wachten.

Keuze uit:

1. Rondvaart van 45 min

Per persoon geniet u aan boord van 1 authentiek streekbier, ‘Gentse Tripel’ (33 cl), vergezeld van dobbelsteentjes kaas met de beroemde Gentse mosterd van Tierenteyn.

2. Arrangement van 2 uur (meerprijs € 12,50 p.p. excl. BTW)

Bezoek brouwerij Gruut

Gegidste boottocht ‘Gent Compleet 1u30min’. Aan boord geniet u van 1 authentiek streekbier, Gentse Tripel’ (33 cl). Als knabbeltjes een assortiment van licht gezouten noten en crackers. Aansluitend een brouwerijbezoek bij Gruut met uitleg over brouwen en een degustatie van 3 bieren met kaas, salami en Tierenteynmosterd.

3. Arrangement van 3 uur (meerprijs € 15,50 p.p. excl. BTW)

Gent compleet en bezoek brouwerij Gruut

Idem ‘Medium’, maar met rondvaart ‘Gent Compleet 2 uur’. Start- en eindpunt: het Groene Boothuisje, Korenlei 4A, (150m van de stadsbrouwerij Gruut).

Prijs:

10 – 19 personen € 34,50 p.p. excl. BTW en eventuele meerprijs
20 – > personen € 22,50 p.p. excl. BTW en eventuele meerprijs

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan