8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart ‘Ontdek de Gentse bieren’

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondvaart ‘Ontdek de Gentse bieren’

Die Korenlei vanaf een bootje bekijken is toch leuker met een dorstlessend pintje in de hand. Voor echte bierliefhebbers biedt Gent Excursies de ‘Ontdek de Gentse Bieren Rondvaart’, een gezellige, alcoholhoudende ontdekkingstocht inclusief rasechte stadsgids die bordenvol leuke verhalen over de stad zit.

Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje in gang met een Tripeltje en een stukje kaas met echte Gentse mosterd en bezoek daarna stadsbrouwerij Gruut voor uitleg over deze tongstrelende biertjes.

Alle bekende Gentse monumenten en bezienswaardigheden komen voorbij en de stad begint pas echt te leven als je je oor te luister legt bij hèt stadsorakel van Gent. Jullie kunnen kiezen uit drie Gentse Bieren boottochten die verschillen in tijdsduur. De rondvaarten met een lengte vanaf 2 uur brengen ook een bezoek aan de bekende Gentse Bierbrouwerij Gruut waar nog wat andere Gentse ‘pintjes’ op jullie wachten.

Keuze uit:

1. Rondvaart met bier en hapjes

Gegidste boottocht ‘Gent Compleet van 40 minuten’. Per persoon geniet u aan boord van 1 authentiek streekbier, ‘Gentse Tripel’ (33 cl), vergezeld van dobbelsteentjes kaas met de beroemde Gentse mosterd van Tierenteyn.

2. Rondvaart met bier en hapjes en brouwerijbezoek (meerprijs € 27,50 p.p. excl. BTW)

Gegidste boottocht ‘Gent Compleet van 40 minuten’. Aan boord geniet u van 1 authentiek streekbier, Gentse Tripel’ (33 cl). Als knabbeltjes een assortiment van licht gezouten noten en crackers. Aansluitend een brouwerijbezoek bij Gruut met uitleg over brouwen en een degustatie van 3 bieren met kaas, salami en Tierenteynmosterd.

Prijs:

10 – 15 personen € 37,50 p.p. excl. BTW en eventuele meerprijs
15 – 20 personen € 34,50 p.p. excl. BTW en eventuele meerprijs
20 – > personen € 32,50 p.p. excl. BTW en eventuele meerprijs

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan