Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De ronde van Gent

Details over dit uitje

Doe mee aan een kleine Ronde van Vlaanderen door het centrum van Gent en kom daarna even bij op een comfortabel bootje. Het Ronde van Gent arrangement van Gent Excursies is er voor iedereen die met familie, collega’s of vrienden een beetje sportief de stad wilt verkennen. Samen met een echte stadsgids peddelen jullie langs alle bekende monumenten van de stad waarna wordt uitgerust op een bootje dat langzaam over de Leie vaart.

10.00 – 12.00 Ronde van Gent

Allé, een tour de Gent sur la vélo, de ideale manier om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in ‘de stad van de drie torens’ gezellig én sportief te maken. Jullie hebben geen volgwagens, slikken geen doping en beschikken over een goedlachse Gentse gids die jullie van alles gaat vertellen over de bezienswaardigheden waar jullie langs rijden. Wij huren de fietsen en stippelen de route uit, jullie beschikken over twee benen die nog wel wat training kunnen gebruiken.

12.00 – 13.00 Lunch

Lunch wordt genoten in een voortreffelijk restaurant of op een zonnig terras waar elke dag Vlaamse specialiteiten worden geserveerd.

13.20 – 14.00 Rondvaart door Gent

Voor de rondvaart hebben wij een aantal mooie arrangementen klaar staan inclusief lekkernijen en drankjes. Voor een compleet overzicht, kijk ook eens bij ons vaararrangementen overzicht.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:
– De Gezellige Aperitiefvaart in Gent
– De Tapas Cruise
– De Lachen is Gezond rondvaart (let op, meerprijs!)

Inclusief:
  • Fietstocht met privé gids
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Rondvaart naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan