Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Hemelse Chocolade Rondvaart in Gent

Details over dit uitje

Wie Vlaanderen zeg, zegt chocola en wat is er leuker dan in een comfortabel bootje te genieten van overheerlijk pralines? Reserveer je eigen ‘praline proeverij’ op het water en geniet ondertussen van het majestueuze uitzicht op het Middeleeuwse centrum van Gent.

Varend over de Leie kom je erachter dat die Belgische chocola prima te eten is….echt hemels! Ondertussen komt uit het voorruim ook een vers kopje koffie of een kopje thee.

Natuurlijk kun je deze rondvaart nog leuker maken door een stadsgids in te huren die tussen de chocolaatjes door ook nog wat leuks vertelt over de stad. Zo kom je meer te weten over wat er eigenlijk achter al die chique gevels schuil gaat en welke beroemdheden in Gent hebben gewoond.

Combineer je Hemelse Chocolade Rondvaart met andere evenementen van Gent Excursies:

Bij Gent Excursies kan je voor of na het varende mini-ontbijt ook nog andere evenementen boeken zoals rondleidingen, workshops en spelprogramma’s. Ideaal om een compleet groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent in de steigers te zetten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • 2 koppen koffie of thee
  • 5 handgemaakte Gentse pralines met de beste cacao en de fijnste ingrediënten
  • een VIP-geschenkje
  • te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s, rondleidingen en workshops en maak van jullie dagje uit in Gent een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan