Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch Cruise in Gent

Details over dit uitje

Even lekker genieten van het centrum van Gent en tegelijkertijd uitgebreid lunchen? Met de Gent Excursies Lunch Cruise weet je zeker dat je er comfortabel bij zit. Wandelen kan altijd nog!

In circa 50 minuten varen jullie langs de Korenlei, ’t Gravensteen en diverse andere bezienswaardigheden en Gentse hotspots. De boot is gevuld met heerlijke belegde broodjes, koffie en thee.

Om jullie vaartocht nog leuker te maken zal een echte Gentse stadsgids jullie alles vertellen over de monumenten waar jullie langs varen. En eigenlijk beginnen en eindigen al die verhalen met de Leie, de rivier die voor de stad zo belangrijk is geweest en als vanouds door de stad meandert. Het hoeft uiteraard geen geschiedenislesje te zijn, je kunt onze gids van alles vragen over het Gent van nu!

Geniet van de terrasjes langs de Korenlei en de prachtige Gildehuizen. Als jullie zin hebben om na de Lunchcruise nog een rondleiding of spelprogramma te doen, dan kan dat zo worden geregeld! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Rondvaart Gent
  • Koffie/thee en assortiment van 4 belegde broodjes p.p.
  • Privé gids

Onze vaararrangementen en boottochten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent is onze specialiteit!

Willen jullie voor of na jullie rondvaart iets bijzonders organiseren in het centrum van Gent? Bekijk eens onze spelprogramma’s, rondleidingen en workshops en maak van jullie dagje uit een belevenis.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan