Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Gent

Details over dit uitje

Natuurlijk zijn jullie ook in Gent om te genieten van de Vlaamse keuken! Maar je kunt uiteraard ook met een groep vrienden of collega’s een gezellige kookworkshop organiseren zodat je onder leiding van echte Vlaamse professionals jullie favoriete keuken ontdekt. Deze Kookworkshop van Gent Excursies kan tot circa 70 personen worden georganiseerd; er is genoeg ruimte in onze mooie kookstudio!

De totale workshop duurt circa 4 uur. Jullie kunnen ook voor de lunchformule kiezen zodat je binnen 1,5 uur iets verrukkelijks op tafel zet. Uiteraard staan er allemaal heerlijke ingredienten voor jullie klaar zodat jullie creativiteit de volle ruimte krijgt. Onder leiding van professionele chefs krijgen jullie eerst wat uitleg over de gerechten die jullie vandaag gaan maken. Na het koken gaan jullie de door jullie zelf bereide gerechten proeven.

Iedere deelnemer ontvangt na afloop een brochure met info en de recepten die jullie tijdens de kookworkshop hebben gebruikt. Deze kookcursus is de ideale gelegenheid om tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent één van de onderstaande keukens te (her)ontdekken!

Keuze uit diverse internationale keukens:

– Thais
– Vietnamees
– Italiaans
– Marokkaans
– Gents
– Sushi

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ingrediënten en kookmateriaal
  • Maaltijd met glaasje cava, witte of rode wijn
  • Koffie en thee
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze kookworkshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan