Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Dinner in Gent

Details over dit uitje

Een gezellig evenement tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent organiseren? Verken de hele stad en geniet van de Vlaamse keuken tijdens het Get The Picture Dinner event van Gent Excursies.

In teams trekken jullie erop uit om de mooiste kiekjes te maken en jullie bezoeken ook nog een drie verschillende restaurants voor een heerlijke culinaire verrassing. Simpel gezegd; het is een fotowedstrijd met smakelijke hoogtepunten waarbij teambuilding voorop staat.

Verken Gent op journalistieke wijze en neem met een professionele fotocamera kiekjes van de mensen en de prachtige gebouwen en monumenten die de binnenstad te bieden heeft. Met een stadskaart en een opdrachtenboekje wandel je van locatie naar locatie. Jullie wisselen deze speurtocht af met heerlijke culiniare verrassingen in diverse restaurants. De speurtocht leidt jullie langs de mooie plekjes in de historische binnenstad van Gent. Zoekenderwijs kom je langs de beste etablissementen waar de Vlaamse keuken in optima forma wordt gepresenteerd.

In het laatste restaurant en onder het genot van een biertje of wijntje bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten naar behoren heeft uitgevoerd. Welk team heeft Gent het mooist op de kaart gezet? Op jullie gezondheid, santé

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan