Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Gent

Details over dit uitje

De 95 meter hoge belforttoren is de middelste van de Gentse torenrij. De toren stamt uit het jaar 1380 en heeft boven op de punt een draak staan die over de stad waakt. Maar waar komt die draak eigenlijk vandaan?

Tijdens dit Speurtocht Diner van Gent Excursies komen jullie alles te weten over bekende Gentse straatjes, pleinen en monumenten. Het is teambuilding uitje voor iedereen die Gent echt wilt ontdekken.

Tijdens de speurtocht genieten jullie van de Vlaamse keuken in drie verschillende restaurants. Jullie gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams die onafhankelijk van elkaar de speurtocht tot een goed einde proberen te brengen.

Welkom in het eerste Gentse eethuis van vandaag waar wij jullie de spelregels uitleggen en waar je kan genieten van een exquise voorgerecht. Na een uur lang in het centrum van Gent te hebben gespeurd is het nu tijd voor het hoofdgerecht in het restaurant die jullie al van tevoren hebben uitgezocht. Het eerste gedeelte van de speurtocht zit er nu al op! Laat je vragenlijst niet zomaar ergens rondslingeren, de concurrenten mogen jullie antwoorden niet zien! Na het hoofdgerecht begint het tweede gedeelte van de speurtocht!

We eindigen gezellig samen in het laatste restaurant waar tijdens het dessert een heuse prijsuitreiking zal volgen. Jullie begeleider heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan