Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Gent

Details over dit uitje

Met je hele vriendengroep een mooie videoclip opnemen in het hartje van Gent? Verras de bruid en bruidegom of je baas met de Workshop Lipdub van Gent Excursies. Wij hebben voor jullie een professioneel team Lipdubexperts klaar staan die met een geluidsinstallatie, een steadycam en andere technische snufjes die jullie gaan helpen om ‘synchroon’ in te zingen.

Een Lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Zo komen afwisselend en in verschillende ´shots´ de zangers en zangeressen in beeld en lijkt het alsof ze zelf het liedje zingen. Onder de bezielende leiding van echte Lipdub professionals leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal zoals u het wilt!

Het maakt niet uit wat jullie willen gaan inzingen, wordt het een carnavalshit of een hippe popsong? Onder leiding van onze Lipdub team maken we van jullie clip een kraker! Wij verzorgen de draaiboeken en de videomontage, jullie zorgen voor een goed humeur. Na deze workshop heb je een videoclip gemaakt die de toets der kritiek gemakkelijk doorstaat. Tot in de puntjes verzorgd en professioneel!

Inclusief:
  • Ervaren team begeleiders
  • Professionele geluidsinstallatie, steadycam, draaiboeken, handleidingen
  • Gratis teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan