Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Gent

Details over dit uitje

Van djembé, cajon en hangdrum tot de meest opzwepende Cubaanse en Braziliaanse ritmes, deze workshop Percussie van Gent Excursies staat geheel in het teken van trommelen totdat je niet meer kunt! Gehoord worden en samen een mooi ritme opbouwen zorgt voor veel plezier en de noodzakelijke teambuilding. Ideaal dus om een groepsuitje met vrienden of een bedrijfsuitje met collega’s in Gent extra speciaal te maken.

Jullie hebben keuze uit diverse percussie workshops en zelfs een speciale trommelcursus op alledaagse voorwerpen is te organiseren. Als je echt creatief wilt zijn, dan gebruik je gewoon de potten en pannen uit je eigen keuken. Jullie kunnen uiteraard ook kiezen voor het traditionele Afrikaanse trommelen zodat je je eerdaags zo kunt aansluiten bij de eerste de beste nomadenstam in Ethiopië.

Keuze uit:

– Afrikaanse percussie
– Stomp percussie
– Afro-Braziliaanse percussie
– Wereldpercussie

Combineer deze teambuilding workshop met andere events van Gent Excursies

Na deze workshop is een uitdagend spelprogramma misschien een goede suggestie om jullie groepsuitje te vervolmaken. Bij Gent Excursies heb je keuze uit diverse teambuildingprogramma’s! Informeer bij onze klantenservice of bekijk al onze spelprogramma’s op onze site.

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan