Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Strip tekenen of Karikatuur tekenen in Gent

Details over dit uitje

Het tekenen van karikaturen is een kunst op zich. Met een paar lijnen van een potlood of pen leg je de belangrijkste kenmerken van een gezicht vast. Een karikatuur moet lijken maar moet als het even kan de gelaatstrekken nog extremer maken.

Tijdens deze workshop striptekenen/karikatuur tekenen van Gent Excursies nemen we jullie mee naar het atelier van een professionele striptekenaar, een meester in het portretteren van figuren uit het echte leven.

Enorme flaporen, een beetje uitgehangen kin, twee enorme wenkbrauwen en een glimlachje rond een mond of een kuifje op het hoofd, er zijn tal van kenmerken aan een gezicht die je kunt gebruiken. En dus moet je keuzes maken en jezelf de vraag stellen; wat is nu het belangrijkste kenmerk van dit gezicht? Waar wijkt het nou precies af van het gemiddelde?

Er wordt gestart met een korte uitleg van onze karikatuurexpert. Na deze uitleg kan je niet wachten om die grote oren van je collega of vriend(in) op papier te zetten. Wat is er zo typerend in zijn of haar gezicht en hoe is dat te overdrijven? Onze expert loopt rond en geeft jullie handige tips om het portret zo goed mogelijk af te ronden. Wil je liever van je partner of kind(eren) een karikatuur maken? Ook als ze niet bij deze workshop aanwezig zijn? Geen probleem, neem dan een goede foto mee!

Inclusief:
  • Locatie hartje Gent
  • Vakkundige begeleiding
  • Materialen en benodigdheden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan