Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Pokeren in Gent

Details over dit uitje

Vergeet dat online pokeren en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent een uitdagend en spannend pokerfeest! Gent Excursies neemt jullie mee naar een mooie locatie waar jullie pokerles krijgen van Christophe De Meulder, dé pokerprofessional van België!

Samen met zijn broer behoorde hij jarenlang tot ‘Team Pokerstars PRO’. Hij is ook veelvuldig als pokerprof op Tv geweest. Jarenlange kennis en ervaring dus om al jullie vragen over de diverse soorten pokervarianten en strategie uit de doeken te doen.

Een paar leuke poker ideeën vooraf:

De jongens tegen de meisjes laten pokeren of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere, het is allemaal mogelijk tijdens dit gezellige teambuilding uitje van Gent Excursies!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan