Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Theeworkshop, degustatie & ceremonie in Gent

Details over dit uitje

Je kan een willekeurig café in Gent binnenstappen of je hebt al keuze uit een tiental verschillende soorten thee. Als je echt iets te weten wilt komen over de ‘theecultuur’ in het Oosten in vergelijking met die in het Westelijk halfrond, dan is deze theeworkshop van Gent Excursies dé manier om je kennis hierover aan te vullen. Tijdens de workshop horen jullie alles over de verschillen tussen bijvoorbeeld de Chinese of Japanse theecultuur en is er voldoende gelegenheid om te proeven.

Waar komt thee eigenlijk vandaan, wanneer werd thee bij ons ingevoerd en hoe verschilt de theecultuur in het Midden-Oosten van die in het Verre Oosten? Hoeveel verschillende soorten bestaan er eigenlijk en welke soorten komen uit China? Tijdens deze workshop kom je nog veel meer te weten!

Deze workshop van Gent Excursies is uiteraard goed te combineren met een historische rondleiding door de binnenstad of een boottocht. Daarna kan alsnog een kopje thee worden gedronken! Veel plezier!

Inclusief:
  • Een syllabus in een mapje voor elke deelnemer
  • Onder begeleiding van een Gentse theesommelier
  • Een uitgebreide uiteenzetting en demonstratie over thee en theecultuur in het Westen en in het Oosten
  • Alle deelnemers proeven 3 ‘toptheeën’
  • Alle materiaal voor het zetten en drinken van thee voor handen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze workshops in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald. De workshops van Gent Excursies kunnen ook in het Engels worden gehouden.

Combineer deze workshop met andere arrangementen van Gent Excursies

Jullie kunnen deze workshop ook gemakkelijk combineren met een gezellige boottocht door het centrum van de stad, lunch, diner of een gezellige rondleiding. Ook voor vrijgezellenfeesten bieden wij speciale combinatiearrangementen in Gent! Neem contact op met onze klantenservice voor een compleet dagje uit in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan