8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Gent

Recht tegenover het Gravensteen in het centrum van Gent, staat de monumentale ingangspoort (1689) naar de Oude Vismarkt, in de volksmond ook wel de ‘Vismijn’ genoemd. Deze authentieke locatie biedt ruimte voor feesten en partijen maar ook business events of vergaderingen kunnen hier in stijl worden georganiseerd. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de ‘kleine vismijn’, in de zaal ‘De Lieve’.

Ochtendsessies/middagsessies of een complete dag vergaderen in de Vismijn

Gent Excursies verzorgt het totale business event of uw vergadersessie van A tot Z, we stemmen de vergaderruimte af op het aantal personen dat u wilt laten deelnemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat op de door u gewenste tijd een voortreffelijk lunch kan worden geserveerd. De keukenbrigade van de Vismijn bestaat uit volleerde chefs die als geen ander een culinaire verrassing voor u weten te creëren.

17.00 – 18.00 Aperitiefcruise

Aan het einde van uw vergadersessie nemen wij u mee over de wonderschone waterwegen van Gent. Het is tijd voor een aperitiefje en uitzicht op alle prachtige monumenten van de stad. Gegidste rondvaart van 40 of 50 minuten met 2 aperitieven per persoon vergezeld van zoutjes.

Keuze uit verschillende aperitief-formules tijdens de rondvaart:

– 2 Glazen Cava en zoutjes
– 2 Glazen bier en zoutjes

Of uit te breiden met:

– 2 Glazen champagne en zoutjes

of keuze uit diverse luxe hapjes:

– Een bordje met een assortiment Oost-Vlaamse streekspecialiteiten
– Assortiment gastronomische hapjes van de chef van Coeur d’Artichaut (3 stuks)

Inclusief:
  • Vergaderen in de Vismijn, kleine of grote zaal
  • Lunch
  • Boottocht Gent – Aperitiefcruise
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Groter event organiseren? Boek zaal ‘DE MARKT’ in de Vismijn

De voormalige vishal is in al zijn glorie hersteld en heeft zijn oorspronkelijke verhoudingen teruggekregen. De nieuwe ingrepen zijn spectaculair: een zwevende keukenbox, waarbij u de koks ‘live’ aan het werk ziet, sierverlichting met een knipoog naar de vissen van weleer, een verrassend kleurenpalet op vloeren en wanden. En op de mezzanine geniet u ook nog eens van een adembenemend zicht op het Gravensteen.

Onze vergaderarrangementen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan