Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Gent

Details over dit uitje

Recht tegenover het Gravensteen in het centrum van Gent, staat de monumentale ingangspoort (1689) naar de Oude Vismarkt, in de volksmond ook wel de ‘Vismijn’ genoemd. Deze authentieke locatie biedt ruimte voor feesten en partijen maar ook business events of vergaderingen kunnen hier in stijl worden georganiseerd. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de ‘kleine vismijn’, in de zaal ‘De Lieve’.

Ochtendsessies/middagsessies of een complete dag vergaderen in de Vismijn

Gent Excursies verzorgt het totale business event of uw vergadersessie van A tot Z, we stemmen de vergaderruimte af op het aantal personen dat u wilt laten deelnemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat op de door u gewenste tijd een voortreffelijk lunch kan worden geserveerd. De keukenbrigade van de Vismijn bestaat uit volleerde chefs die als geen ander een culinaire verrassing voor u weten te creëren.

17.00 – 18.00 Aperitiefcruise

Aan het einde van uw vergadersessie nemen wij u mee over de wonderschone waterwegen van Gent. Het is tijd voor een aperitiefje en uitzicht op alle prachtige monumenten van de stad. Gegidste rondvaart van 40 of 50 minuten met 2 aperitieven per persoon vergezeld van zoutjes.

Keuze uit verschillende aperitief-formules tijdens de rondvaart:

– 2 Glazen Cava en zoutjes
– 2 Glazen bier en zoutjes

Of uit te breiden met:

– 2 Glazen champagne en zoutjes

of keuze uit diverse luxe hapjes:

– Een bordje met een assortiment Oost-Vlaamse streekspecialiteiten
– Assortiment gastronomische hapjes van de chef van Coeur d’Artichaut (3 stuks)

Inclusief:
  • Vergaderen in de Vismijn, kleine of grote zaal
  • Lunch
  • Boottocht Gent – Aperitiefcruise
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Groter event organiseren? Boek zaal ‘DE MARKT’ in de Vismijn

De voormalige vishal is in al zijn glorie hersteld en heeft zijn oorspronkelijke verhoudingen teruggekregen. De nieuwe ingrepen zijn spectaculair: een zwevende keukenbox, waarbij u de koks ‘live’ aan het werk ziet, sierverlichting met een knipoog naar de vissen van weleer, een verrassend kleurenpalet op vloeren en wanden. En op de mezzanine geniet u ook nog eens van een adembenemend zicht op het Gravensteen.

Onze vergaderarrangementen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan