8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy vergaderen in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Trendy vergaderen in Gent

U bent op zoek naar een trendy vergaderlocatie in het centrum van Gent en u wilt daarnaast ook nog een leuk uitje met collega’s of zakenpartners organiseren?

Gent Excursies biedt u een volledig verzorgde dag inclusief lunch en een spelprogramma om de teambuilding te versterken. De dag wordt besloten met een speciale cocktailworkshop of als u wenst, met een voortreffelijk diner vol Vlaamse specialiteiten.

Geniet van het trendy vergaderarrangement van Gent Excursies en neem uw klanten, zakenpartners of collega’s mee naar het authentieke Sandton Hotel Reylof, de gezellige Vismijn of bijvoorbeeld het Groot Vleeshuis voor een business event in stijl. Samen zoeken we de mooiste en best passende locatie voor u uit.

Onderstaande tijdspad is indicatief, u kunt uw trendy business event geheel op maat vormgeven:

09.00 – 13.00 uur Vergaderarrangement
13.00 – 14.00 uur Uitgebreide lunch
14.00 – 17.00 uur Spelprogramma naar keuze
17.00 – 19.00 uur Cocktailworkshop
19.00 – 22.00 uur Diner (optioneel)

Kies uit tientallen spelprogramma’s:

Tijdens een spelprogramma leren mensen goed samenwerken en zullen ze samen een uitdaging moeten aangaan. Bovendien stimuleert zo’n programma steevast de teambuilding en de groepssfeer! Van Wie is de Rat tot bijvoorbeeld Ranking The Stars, er zijn tal van alternatieven voor u te bedenken.

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Audiovisuele apparatuur, WIFI
  • Heerlijke lunch inclusief koffie, thee, melk en jus ‘d orange
  • Spelprogramma naar keuze met onze enthousiaste begeleider
  • Cocktailworkshop onder leiding van een professionele cocktailshaker
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Na de cocktailworkshop kunt u op diverse locaties in Gent ook nog heerlijk dineren.
Geniet van een speciaal 3-gangen diner vanaf € 21,50 euro.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan