Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Businessmeeting & Lunch in Gent

Details over dit uitje

De binnenstad van Gent bekijken vanaf het water en onder de hand nog even vergaderen? Bij Gent Excursies boekt u de meest comfortabele boten voor een business event of bespreking met collega’s of zakenpartners. Geniet van de prachtige gebouwen en monumenten alsmede het gezellige Gentse stadsleven.

Zie de stille en prestigieuze getuigen van een roemrijk verleden: de prachtige gevels van de Graslei, de machtige Vleeshal, de stoere en steile wanden van het Gravensteen. Terwijl u het gesprek op gang brengt, genieten uw gesprekspartners van de schitterende omgeving. Tijdens uw varende businessmeeting serveren wij een uitgebreide lunch met heerlijke lokale streekproducten en een goed glas wijn.

Inclusief:
  • Rondvaart centrum Gent
  • Uitgebreide lunch aan boord
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Onze vergaderarrangementen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan