9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 107 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Vergaderen in ’t Groot Vleeshuis met proeverij en snoepjeswandeling

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in ’t Groot Vleeshuis met proeverij en snoepjeswandeling

Bij Gent Excursies boekt u exclusieve vergaderarrangementen en alles wat daarbij hoort. Vergader in stijl in het Gentse Groot Vleeshuis en proef na uw business meeting de lekkerste streekproducten zoals lokaal gebrouwen bieren, hammen en kazen. Dit vergaderarrangement wordt vervolgd met een speciale rondwandeling onder leiding van een professionele stadsgids langs diverse culinaire adresjes in hartje Gent.

Onderstaande tijdspad is indicatief. U kunt zowel ochtend- als middagsessies boeken.

10.00 – 13.00 Ochtendsessie/vergadering

Gelegen aan de Groentemarkt in Gent vindt u het Groot Vleeshuis. Dit prachtige gebouw uit 1418 is een schitterende locatie om uw vergadering, business meeting of event vorm te geven en functioneert tegenwoordig als promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten. We voorzien tafels en stoelen in de gewenste opstelling en audiovisuele middelen (projectiescherm, computer, video). Indien noodzakelijk kunnen wij voor u een ontbijtbuffet realiseren.

13.00 – 14.00 Lunch of/en Proeverij

Lunch of proeverijen wordt verzorgd binnen de muren van het Groot Vleeshuis. Geniet van diverse lokaal geproduceerde streekproducten.

14.00 – 15.00 Snoepjeswandeling

Samen met onze privégids ontdekt u de lekkerste culinaire verrassingen die in het centrum van Gent te ontdekken zijn. Al deze Vlaamse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat u ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!

Inclusief:
  • Keuze uit ochtend, middag en namiddag vergadersessies
  • Audiovisuele apparatuur, projectiescherm
  • Koffie en ontbijt in buffetvorm bestaande uit diverse koeken en hammen
  • Lunch
  • Snoepjeswandeling met privégids
  • Vergaderarrangementen in het Groot Vleeshuis zijn te boeken van Dinsdag t/m Zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Onze vergaderarrangementen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan