Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Vergaderen in ’t Groot Vleeshuis met proeverij en snoepjeswandeling

Details over dit uitje

Bij Gent Excursies boekt u exclusieve vergaderarrangementen en alles wat daarbij hoort. Vergader in stijl in het Gentse Groot Vleeshuis en proef na uw business meeting de lekkerste streekproducten zoals lokaal gebrouwen bieren, hammen en kazen. Dit vergaderarrangement wordt vervolgd met een speciale rondwandeling onder leiding van een professionele stadsgids langs diverse culinaire adresjes in hartje Gent.

Onderstaande tijdspad is indicatief. U kunt zowel ochtend- als middagsessies boeken.

10.00 – 13.00 Ochtendsessie/vergadering

Gelegen aan de Groentemarkt in Gent vindt u het Groot Vleeshuis. Dit prachtige gebouw uit 1418 is een schitterende locatie om uw vergadering, business meeting of event vorm te geven en functioneert tegenwoordig als promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten. We voorzien tafels en stoelen in de gewenste opstelling en audiovisuele middelen (projectiescherm, computer, video). Indien noodzakelijk kunnen wij voor u een ontbijtbuffet realiseren.

13.00 – 14.00 Lunch of/en Proeverij

Lunch of proeverijen wordt verzorgd binnen de muren van het Groot Vleeshuis. Geniet van diverse lokaal geproduceerde streekproducten.

14.00 – 15.00 Snoepjeswandeling

Samen met onze privégids ontdekt u de lekkerste culinaire verrassingen die in het centrum van Gent te ontdekken zijn. Al deze Vlaamse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat u ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!

Inclusief:
  • Keuze uit ochtend, middag en namiddag vergadersessies
  • Audiovisuele apparatuur, projectiescherm
  • Koffie en ontbijt in buffetvorm bestaande uit diverse koeken en hammen
  • Lunch
  • Snoepjeswandeling met privégids
  • Vergaderarrangementen in het Groot Vleeshuis zijn te boeken van Dinsdag t/m Zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Onze vergaderarrangementen in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van uw meeting of business event in Vlaanderen is onze specialiteit!

U kunt uiteraard het specifieke tijdspad van uw vergaderarrangement met ons bespreken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan