Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Gent

Details over dit uitje

Wij hebben geen Paul de Leeuw nodig om een Ranking The Stars evenement te organiseren. Dit arrangement van Gent Excursies is het ultieme groepsuitje voor iedereen die hard wilt lachen om de kleine geheimpjes van zijn of haar vrienden of collega’s. Plaats van handeling; een gezellig Gents restaurant. Tijdens de quiz wordt namelijk ook nog een voortreffelijk 3-gangen diner geserveerd.

Voordat jullie aan het spel beginnen, wordt jullie gezelschap verdeeld in teams of koppels. Vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken van de andere personen. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z’n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje te veel? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? We zijn er haast wel zeker van dat er een paar verrassende geheimen op tafel zullen komen maar uiteraard krijgt je van ons de gelegenheid jezelf te verdedigen!

Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn of een lokaal gebrouwen Gents pintje. In twee spelronden ontdekken jullie wie van wie het meeste weet. Wie is een echte ‘womanizer’ en heeft er twee aan elke vinger? Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel en waarom heeft hij al zoveel scheidingen achter de rug?

Uiteraard zal ieder team een ‘ranking’ moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Altijd plezant en onthullend! Veel plezier!

Inclusief:
  • Welbespraakte Quizmaster
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan