8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 92 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars Lunch in Gent

Hebben ze dat bekende Tv-format nu ook al in Gent gelanceerd? Jazeker, en niet zo’n beetje ook. Tijdens de Ranking The Stars Lunch van Gent Excursies komen jullie alle kleine en grappige geheimpjes van jullie familie, vrienden of collega’s te weten.

Dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wordt aangeboden inclusief Vlaamse lachgarantie. Er mag worden gejend, geknipoogd en gelachen.

Voordat het Ranking The Stars van Gent Excursies plaatsvindt, wordt iedereen gevraagd om een vragenlijst in te vullen zodat wij iedereen een beetje leren kennen en de juiste hilarische vragen weten op te stellen.

Voordat jullie aan het spel beginnen, wordt jullie gezelschap verdeeld in kleine teams. Vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken van de andere personen. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? We zijn er haast wel zeker van dat er een paar verrassende geheimen op tafel, maar uiteraard krijgt je van ons de gelegenheid jezelf te verdedigen!

Tijdens de quiz genieten jullie van een stevige lunch om nieuwe energie op te doen. Een wel zeer plezante quiz mogen wij wel zeggen! De presentatie is in handen van onze eigen Gentse ‘tweelingbroer’ van Paul de Leeuw.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 10,00 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Vlaams idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.