Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Gent

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch in Stad

Misschien wel het meest ontspannen groepsuitje of bedrijfsuitje die je bij ons kan boeken! Willen jullie de stad Gent ontdekken en tegelijkertijd ook nog heerlijk culinair genieten?

Met de Speurtocht Brunch van Gent Excursies bezoeken jullie maar liefst drie verschillende toprestaurants. Het principe is simpel. Met een stadskaart en wat leuke opdrachten worden jullie van restaurant naar restaurant geleid.

Welkom in het eerste Gentse eethuis van vandaag waar wij jullie de spelregels uitleggen en waar je kan genieten van een exquise voorgerecht. Na een uur lang in het centrum van Gent te hebben gespeurd is het nu tijd voor het hoofdgerecht in het restaurant die jullie al van tevoren hebben uitgezocht. Het eerste gedeelte van de speurtocht zit er nu al op! Laat je vragenlijst niet zomaar ergens rondslingeren, de concurrenten mogen jullie antwoorden niet zien! Na het hoofdgerecht begint het tweede gedeelte van de speurtocht!

In het laatste restaurant komen jullie allemaal bij elkaar voor de prijsuitreiking en het dessert. Met de jury wordt niet gedelibereerd maar er mag naar harte lust worden gesproken over de leukste opdrachten van deze middag.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Vlaams idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan