Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea – Rondvaart – Gent Express

Details over dit uitje

Tijdens de High Tea – Rondvaart – Gent Express van Gent Excursies geniet u van een heerlijke High Tea, u relaxt op de Leie en u speelt een uitdagend spel.

Geniet van een uitgebreide High Tea alvorens u een klein uurtje gaat varen op de Leie en Gent vanaf de zee kunt bekijken. Aansluitend wacht één van onze spelbegeleider(s) u op om een uitdagend spelprogramma te spelen waarbij u de comfortabele boot gaat verlaten om een enerverende trip door het bruisende Gent gaat maken.

U start met een High Tea in een leuk Gents restaurant, vervolgens gaat u in een boor varen op de Schelde en aansluitend start u met de Gent Express!

12.00 – 13.45 High Tea

Een gezellig dagje uit in Gent begint met een uitgebreide High Tea van Gent Excursies. U geniet van alle lekkernijen: scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

14.00 – 14.50 Rondvaart

Na deze High Tea gaat u de stad verkennen met een leuke boottocht over de Leie en de andere pittoreske vaarwegen van de stad. Tijdens deze ontspannen rondvaart van Gent Excursies laten we u de mooiste panorama’s van de stad zien.

15.00 – 19.00 Gent Express

Wie kent er nu niet het programma Peking Express? Dit was een serie op TV waarin een aantal koppels al liftend dwars door meerdere reizen en onderweg opdrachten uitvoeren waarbij uiteindelijk maar 1 team wint.

Het spel wordt als volgt gespeeld: In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Gent; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen…!

Uiteindelijk wint het snelste team met de meeste juiste oplossingen ! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunt u ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Uitgebreide high tea
  • Rondvaart
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (uit de Vlaamse bar)
  • 1 gedurende het spel
  • Vervoersmiddelen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan