8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea – Rondvaart – Gent Express

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
High Tea – Rondvaart – Gent Express

Tijdens de High Tea – Rondvaart – Gent Express van Gent Excursies geniet u van een heerlijke High Tea, u relaxt op de Leie en u speelt een uitdagend spel.

Geniet van een uitgebreide High Tea alvorens u een klein uurtje gaat varen op de Leie en Gent vanaf de zee kunt bekijken. Aansluitend wacht één van onze spelbegeleider(s) u op om een uitdagend spelprogramma te spelen waarbij u de comfortabele boot gaat verlaten om een enerverende trip door het bruisende Gent gaat maken.

U start met een High Tea in een leuk Gents restaurant, vervolgens gaat u in een boor varen op de Schelde en aansluitend start u met de Gent Express!

12.00 – 13.45 High Tea

Een gezellig dagje uit in Gent begint met een uitgebreide High Tea van Gent Excursies. U geniet van alle lekkernijen: scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

14.00 – 14.50 Rondvaart

Na deze High Tea gaat u de stad verkennen met een leuke boottocht over de Leie en de andere pittoreske vaarwegen van de stad. Tijdens deze ontspannen rondvaart van Gent Excursies laten we u de mooiste panorama’s van de stad zien.

15.00 – 19.00 Gent Express

Wie kent er nu niet het programma Peking Express? Dit was een serie op TV waarin een aantal koppels al liftend dwars door meerdere reizen en onderweg opdrachten uitvoeren waarbij uiteindelijk maar 1 team wint.

Het spel wordt als volgt gespeeld: In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Gent; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen…!

Uiteindelijk wint het snelste team met de meeste juiste oplossingen ! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunt u ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Uitgebreide high tea
  • Rondvaart
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (uit de Vlaamse bar)
  • 1 gedurende het spel
  • Vervoersmiddelen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Gentse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Gent Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Gent.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan