8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Gent

Dat Wie is de Rat is tegenwoordig zo populair dat wij vinden dat iedereen de kans moet hebben eraan mee te doen. Helemaal als je een weekendje weg bent in Gent! Tijdens dit groepsuitje of bedrijfsuitje van Gent Excursies krijgen jullie allemaal de kans. En niet alleen dat, jullie gaan na afloop ook nog eens helemaal uit je dak door in een gezellig café de mooiste Vlaamse smartlappen te zingen.

12.30 – 13.30 Begin jullie groepsuitje met een stevige lunch

Echt Vlaams tafelen doen jullie in een gezellig stadscafé in centrum Gent waar je even lekker kunt kletsen en je mentaal kan voorbereiden op wat komen gaat.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat?

Jullie gaan allerlei spannende en verrassende opdrachten uitvoeren in teams (bestaande uit 5 tot 8 personen). Maar één persoon van elk team heeft de rol van de Rat gekregen, hij of zij stelt dan ook alles in het werk om zijn teamleden eens goed dwars te zitten. Tijdens het spelen van Wie is de Rat moet je alle deelnemers goed in de gaten houden. Na afloop worden de punten geteld en gaan julie ontdekken wie die verrader is uit jullie midden.

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Voordat jullie de Vlaamse Smartlappen met volle borst gaat meezingen wordt eerst het winnende team en de winnende Rat bekend gemaakt. Vervolgens gaan jullie met het gehele gezelschap, met één glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Vlaamse Smartlappen zingen. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten!

TIP: Klik hier om de video ‘Smartlappen Workshop’ van Gent Excursies te bekijken.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje en leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan