Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Gent

Details over dit uitje

Dat Wie is de Rat is tegenwoordig zo populair dat wij vinden dat iedereen de kans moet hebben eraan mee te doen. Helemaal als je een weekendje weg bent in Gent! Tijdens dit groepsuitje of bedrijfsuitje van Gent Excursies krijgen jullie allemaal de kans. En niet alleen dat, jullie gaan na afloop ook nog eens helemaal uit je dak door in een gezellig café de mooiste Vlaamse smartlappen te zingen.

12.30 – 13.30 Begin jullie groepsuitje met een stevige lunch

Echt Vlaams tafelen doen jullie in een gezellig stadscafé in centrum Gent waar je even lekker kunt kletsen en je mentaal kan voorbereiden op wat komen gaat.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat?

Jullie gaan allerlei spannende en verrassende opdrachten uitvoeren in teams (bestaande uit 5 tot 8 personen). Maar één persoon van elk team heeft de rol van de Rat gekregen, hij of zij stelt dan ook alles in het werk om zijn teamleden eens goed dwars te zitten. Tijdens het spelen van Wie is de Rat moet je alle deelnemers goed in de gaten houden. Na afloop worden de punten geteld en gaan julie ontdekken wie die verrader is uit jullie midden.

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Voordat jullie de Vlaamse Smartlappen met volle borst gaat meezingen wordt eerst het winnende team en de winnende Rat bekend gemaakt. Vervolgens gaan jullie met het gehele gezelschap, met één glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Vlaamse Smartlappen zingen. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten!

TIP: Klik hier om de video ‘Smartlappen Workshop’ van Gent Excursies te bekijken.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje en leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan