Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

High Tea – Koetstocht – Borrel in Gent

Details over dit uitje

Begin jullie groepsuitje in Gent met een complete High tea en wordt daarna als prinsen en prinsessen rondgereden per koets door de gezellige binnenstad. Sluit jullie dagje uit in een gezellige Gents stadscafé en als het niet anders kan, boek daarna nog een heerlijk restaurant voor een voortreffelijke Vlaamse maaltijd.

13:00 - 14:45 High Tea

Hartige hapjes, een stukje lekkere cake, deze High Tea is gevuld met allerlei lekkernijen. Een prima gelegenheid ook om even bij te kletsen. In een gezellige Gents café genieten jullie van de originele Engelse High Tea met een Vlaamse twist.

15:00 - 16:00 Koetstocht

Het mooie Gent ligt aan jullie voeten en de stad verkennen doe je comfortabel en vanuit een zitplaats in een prachtige koets met een stevige knol ervoor. Bekijk de mooie gildehuizen langs de Graslei en bekijk alle andere fraaie 17e eeuwse stadsmonumenten.

16:00 - 17:00 Borrel

Even lekker naborrelen in een gezellige Gentse kroeg met prachtig uitzicht over het kanaal van de historische Graslei kade of in Café de Dulle Griet, genoemd naar een beroemde aflevering van Suske en Wiske, in ‘De Maecht van Ghent’ op de Korenmarkt, wij zoeken de leukste locatie voor jullie om deze middag feestelijk af te sluiten.

Inclusief:
  • Uitgebreide High Tea
  • Huur koets
  • Koetsier
  • Onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!
Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan