Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gent All Inclusive

Details over dit uitje

Gent van A tot Z ontdekken doe je met het Gent All Inclusive arrangement van Gent Excursies. Wij nemen jullie mee op een ontdekkingstocht naar heerlijke Vlaamse delicatessen, voor een stukje varen over de Leie en een bierproeverij in de bekende stadsbrouwerij Gruut om vervolgens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent feestelijk af te sluiten met een voortreffelijk diner.

13.00 – 15.00 Snoepjeswandeling – ontdekkingstocht Gentse delicatessen

Samen met onze privégids ontdekken jullie de lekkerste culinaire verrassingen in het centrum van Gent. Al deze Vlaamse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat je ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!

15.00 – 17.00 Rondvaart en bezoek stadsbrouwerij Gruut

Dobberend over de Leie komen jullie erachter dat het uitzicht werkelijk fenomenaal is. Pittoreske huisjes worden afgewisseld met statige Middeleeuwse panden. Vervolgens wordt vlakbij de stadsbrouwerij aangelegd en krijgen jullie uitleg over de productie van de bekendste Gentse biertjes. Uiteraard zal je er ook een aantal gaan proeven.

De Gentse stadsbrouwerij Gruut werd door Annick De Splenter opgericht in april 2009 aan de Grote Huidevettershoek te Gent. Van jongs af aan werd ze ingewijd in de wondere wereld van gisting en bier. De liefde voor het brouwen zit Annick duidelijk in de genen, want zowel langs moeders- als langs vaderszijde was men actief in de brouwerijwereld. Denk bijvoorbeeld aan de merknamen: Young Pale Ale uit Gistel en Dentergems Wit, Liefmans of Lucifer uit Dentergem.

17.30 – 19.30 Diner

Geniet van de Vlaamse keuken in één van Gents gezelligste eethuizen en sluit jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in stijl af.

Inclusief:
  • Snoepjesrondleiding met privé gids
  • Rondvaart en bezoek + degustatie Brouwerij Gruut
  • Diner in restaurant naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan