Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Gent

Details over dit uitje

Escape City van Gent Excursies barst van de spanning en avontuur. Als je dan toch een enerverend groepsuitje of bedrijfsuitje in Gent wilt organiseren, dan is dit zeker een aanrader.

Ene dr. Crypto heeft namelijk een aantal gezellige Gentenaren gegijzeld en deze moeten door jullie worden bevrijd. Met behulp van tablets en in verschillende teams banen jullie je een weg door de binnenstad. Ervoor en erna worden ontspannen momenten ingepland.

13.00 – 14.00 Lunch

Een stevige Vlaamse lunch is de juiste bodem voor een enerverend avontuur. Geniet nog even van de ontspanning, want hierna moeten jullie echt aan de bak.

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

De klok tikt, elke minuut wordt het risico groter dat de gijzeling uitmondt in een vreselijke gebeurtenis. Als echte crimefighters gaan jullie in teams aan de slag om de locatie van de gijzeling te ontdekken en opdrachten uit te voeren. Voor elke goed uitgevoerde opdracht krijgen jullie punten. De gegijzelden moeten binnen anderhalf uur bevrijd worden. De hints die jullie via jullie tablets doorkrijgen, volgen zich in rap tempo op. Langzaam rennen jullie naar de climax van deze middag.

16.00 – 17.00 Borrel

Tijd om uit te rusten. Dr. Crypto is verslagen en de gegijzelden zijn veilig. Tijdens deze borrel krijgt het winnende team een kleine attentie aangeboden.

Tijdens de borrel geniet je onbeperkt van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan