Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch Game in Gent

Details over dit uitje

Crazy, zot, idioot en hilarisch! Bij Gent Excursies is elke stadswandeling een uitdaging! Want net als in het gelijknamige tv-programma Crazy 88 gaan jullie allerlei zotte opdrachten uitvoeren tijdens jullie wandeltocht door deze prachtige stad. En nog beter, tussen de bedrijven door schuiven jullie aan in drie verschillende restaurants voor verrukkelijke Vlaamse gerechten.

In drie etappes gaan jullie op stap door het centrum van Gent. Vooraf verdeelt onze spelbegeleider jullie gezelschap in teams of koppels en ieder team gaat de gekste opdrachten uitvoeren aan de hand van de opdrachten en route die wij voor jullie hebben bedacht. Ook krijgen jullie een camera mee om al die rare fratsen op beeld vast te leggen (gelijk bewijs voor de jury). Je kunt bijvoorbeeld denken aan: even aanbellen bij een wildvreemde, een kopje koffie drinken bij een onbekende Gentenaar of met z’n allen een gek dansje doen op de Korenmarkt. Het is allemaal mogelijk.

Elk team gaat zijn eigen weg en zal van tijd tot tijd even pauzeren in weer een ander restaurant waar een lekkere Vlaamse lekkernij op jullie staat te wachten. In het laatste restaurant komt iedereen bij elkaar voor een pintje of drankje en de feestelijke prijsuitreiking. Zot maar erg lekker!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in verschillende etablissementen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan