Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

Broodjeslunch – Fietstocht – Proeverij in Gent

Details over dit uitje

Geniet van een culinair en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in de gezellige binnenstad van Gent. Of je nu een weekendje weg gaat met vrienden of samen met de familie iets leuks wilt beleven, dit groepsuitje is de ideale mix van ontspanning door inspanning. De stad van de drie torens ligt op jullie te wachten.

Jullie gaan eerst even lekker lunchen en gaan daarna sportief door de pittoreske stad fietsen. De middag wordt afgesloten met een lekkere proeverij naar keuze.

13.00 - 14.00 Broodjeslunch centrum Gent

Als het even kan eten jullie de lunch met uitzicht op de pittoreske Graslei of op de Vrijdagmarkt. De stad kent allerlei heerlijke eetcafés en adresjes om deze middag goed te beginnen.

14.00 - 16.00 Sportief vervolg van jullie groepsuitje – de Gentse Fietstocht

Om de stad nog beter te verkennen gaan jullie vervolgens op stap met onze professionele gids. Er staan een aantal fietsen voor jullie klaar en jullie rijden langs alle monumenten en pleinen waar een goed verhaal bij hoort. Af en toe wordt even gestopt voor wat leuke vertellingen over de monumenten waar jullie langs rijden.

16.00 - 17.30 Bierproeverij naar keuze

Dat praten over bier is leuk, dat proeven is een stuk interessanter. Er wordt gesproken over smaak, wat men proeft en wat de verschillen zijn. Er worden drie verschillende soorten Gruutbieren geproefd en van bloemrijk commentaar voorzien. Santé.

Inclusief:
  • Broodjeslunch naar keuze
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Gents café
  • Vakkundige gids
  • Bierproeverij in hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan