Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Gent

Details over dit uitje

Het ultieme bedrijfsuitje organiseer je nu gewoon in hartje Gent! Voor dit avontuurlijke arrangement in Gent hebben wij Wie is de Rat.

Je kent het programma uiteraard, verschillende teams nemen het tegen elkaar op om diverse opdrachten succesvol uit te voeren maar er is één iemand die alle inzet probeert te saboteren.

Spanning en avontuur dus maar ook ontspanning. Jullie gaan tijdens het spel namelijk genieten van een heerlijke lunch verdeeld over drie restaurant op drie verschillende gezellige locaties.

De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren. Het doel van alle opdrachten is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het spelprogramma wordt gespeeld tijdens een aantal spelronden tussen de culinaire verrassingen door. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt.

Spectaculair? Verrassend? De Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De taak van deze oplichter is om jullie winstmarges te laten verbleken. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! In het laatste restaurant genieten jullie van het dessert en wordt het beste team in ’t zonnetje gezet. Ook worden de Ratjes ontmaskerd! Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking/ontmaskering van de Rat

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Materiaal
  • Locatie hartje Gent
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan