Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Gent Lunchspel

Details over dit uitje

Flikken Gent is een geschikt uitje om jullie teamwerk te versterken, maar het kan natuurlijk ook geboekt worden als gezellig familie uitje. We verdelen het gezelschap in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten kris kras door het centrum kunnen jullie meer informatie verzamelen. Tussen het speuren door staan er diverse heerlijke gerechten op u te wachten. Kom op… er is haast bij geboden!

Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Een Gentse politicus is op koelbloedige wijze omgelegd en van de dader ontbreekt elk spoor. Jullie gaan aanwijzingen verzamelen in het centrum van de stad om de dader, zijn motief, het wapen en de moordlocatie te achterhalen. Welk team slaagt hier het beste in?

Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. De ideale combinatie van spel en ontspanning dus. Tijdens het laatste gerecht zal jullie begeleider checken of het dossier afgesloten kan worden. Het winnende onderzoeksteam wordt nog eens extra beloond!

Programma – indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Flikken game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Flikken game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste middag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan