Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Gent

Details over dit uitje

Op stap met vrienden of collega’s of wil je een oergezellig vrijgezellenfeest organiseren in de binnenstad van Gent? Ga op stap met een gids van Gent Excursies om jullie te begeleiden naar de gezelligste en meest bezochte café’s en uitgaansgelegenheden van dit moment.

Van café ‘de Dulle Griet’ tot het altijd gezellige ‘Charlatan’ waar ronkende live bands optreden, jullie kroegentocht wordt vooraf uiteraard geheel op maat ingepland en voorbereid. Wil je de donkerbruinste kroegen van Gent ontdekken en alleen hier en daar van een pintje genieten of wil je net wat meer?

Bar de ‘Belga Queen’ is gevestigd in het bijzondere dertiende-eeuwse Korenstapelhuis dat een prachtig uitzicht biedt over het kanaal van de historische Grasleikade. Als jullie de dansvloer op willen dan is Club 69 misschien iets om de boel op stelten te zetten. De ‘Maecht van Ghent’ is één van de bekendste hotspots voor uitgaande Gentenaren. Samen met onze gids ontdek je de gezelligste café’s en uitgaansgelegenheden in deze altijd bruisende stad.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 4 kroegstops met 4 drankjes uit de Vlaamse bar
  • Ideaal voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag, avond of tijdstip!

Kroegentocht combineren met diner of andere arrangement

Bij Gent Excursies kan je deze kroegentocht uiteraard ook combineren met andere events. Wij kunnen jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje nog leuker maken met feestelijke en verrassende evenementen op een avond naar keuze. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Onze rondleidingen, groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie rondleiding in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan