Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

De Zot van Vlaanderen – Bierdegustatie – Steakdiner in Gent

Details over dit uitje

Misschien is dit wel het ideale bedrijfsuitje of personeelsfeest in ‘de stad van de drie torens’! De Zot van Vlaanderen is een gezellige quiz waarin jullie kennis over Vlaamse artiesten en Vlaamse cultuur wordt getest. De quiz wordt aan alle kanten afgewisseld met heerlijke culinaire verrassingen zoals een originele Belgische bierdegustatie. Het diner zal daarna plaatsvinden in het lekkerste grillrestaurant van de stad.

15.00 - 17.00 Zot van Vlaanderen Quiz

Wie is de grootste Zot van Vlaanderen? Tijdens deze quiz stelt onze quizmaster jullie allerlei grappige vragen over de Vlaming, de Vlaamse cultuur en nog veel meer. Het wordt pas echt leuk als de Hollanders tegen de Belgen gaan strijden om de Zot van Vlaanderen hoofdprijs!

17.00 - 18.30 Bierdegustatie

Allé, als je in Gent bent, dan hoort daar een pintje bij. Tijdens deze bierproeverij maken jullie kennis met echte Gentse biertjes, het beste van het beste voor dorstige Hollandse kaaskoppen. Santé!

18.30 Steakdiner

Jullie sluiten deze dag af met een overheerlijk diner in een perfect steakrestaurant in het centrum van Gent. Afijn, jullie weten nu alles over de lokale pintjes, dus neem een kijkje op de kaart en bestel een bijzonder Gents biertje.

Inclusief:
  • Zot van Vlaanderen Quiz
  • Professionele quizmaster
  • Bierdegustatie
  • Steakdiner in centrum van Gent
  • Voor groepsuitjes en personeelsfeestjes
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan