Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Gent

Details over dit uitje

Het is ‘Wie is de Rat’ maar dan geheel georganiseerd voor vrienden, familie of collega’s in de mooiste stad van Vlaanderen. Dit avontuurlijke avondarrangement van Gent Excursies staal bol van de hilariteit en meligheid.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams en in ’t geheim wordt een Rat aangewezen die jullie inzet probeert te saboteren. Geheel volgens het gelijknamige Tv-programma maar met een culinaire twist. Tussen de bedrijven door gaan jullie namelijk genieten van een heerlijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants.

De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes jullie inzet ondermijnt. Het doel van alle opdrachten is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het spelprogramma wordt gespeeld tussen de culinaire verrassingen door. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt.

Je leert het centrum en de beste restaurants van Gent goed kennen tijdens dit spel. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten, moet je uiteraard voortdurend alert en op je hoede zijn! Die Rat is niet zomaar te identificeren! Tijdens het dessert krijgt het beste team een fraaie prijs en wordt de identiteit van al die geniepige Ratjes onthuld.

Programma indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 – 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Locatie hartje Gent
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan