Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game in Gent

Details over dit uitje

Sherlock Holmes in misschien wel de intelligentste ‘crimefighter’ die de wereld ooit heeft gehad. Tijd voor jullie om tijdens deze spannende Sherlock Holmes Lunch Game jullie talenten op dit gebied te ontwikkelen.

Ergens in het centrum van Gent is namelijk iemand vakkundig van het leven beroofd en de Gentse gendarmerie heeft jullie hulp hard nodig. Jullie gaan in teams aan de slag om diverse in de stad verborgen aanwijzingen te ontdekken.

Jullie groep wordt opgedeeld in teams die tegen elkaar zullen moeten gaan strijden. Er is namelijk maar één team dat het snelst de zaak op kan lossen. Omdat deze strijd natuurlijk erg inspannend is wordt dit afgewisseld met wat ontspanning en optimaal Vlaams culinair genot. Om het hele spel nog uitdagender te maken, zijn er een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

Met behulp van een stadskaart en een aantal tablets gaan jullie op weg. Het gehele spelprogramma wordt afgewisseld met drie bezoekjes aan verschillende restaurants. Zo houden we jullie energie geheel op peil. In het laatste restaurant, tijdens het dessert, wordt het beste detective team onthuld.

Programma-indicatie Sherlock Holmes:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan