Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game in Gent

Details over dit uitje

Sherlock Holmes in misschien wel de intelligentste ‘crimefighter’ die de wereld ooit heeft gehad. Tijd voor jullie om tijdens deze spannende Sherlock Holmes Dinner Game jullie talenten op dit gebied te ontwikkelen. Het unieke van dit detective avontuur is dat jullie tussen de bedrijven door ook nog gaan dineren in drie verschillende restaurants.

Ergens in het centrum van Gent is namelijk iemand vakkundig van het leven beroofd en de Gentse gendarmerie heeft jullie hulp hard nodig. Jullie gaan in teams aan de slag om diverse in de stad verborgen aanwijzingen te ontdekken. Één avond, één mysterie, een tikkende klok en maar één winnaar. Welk team is het snelst met het oplossen van alle raadsels en ontmaskerd de moordenaar? Dat is de vraag!

Jullie worden opgedeeld in teams en er kan natuurlijk maar één team het snelst zijn in het oplossen van dit mysterie. Dit team mag zich kronen tot de echte Sherlock Holmes kampioen.

In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht / speluitleg
18.00 -19.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan