Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de meisjes lunchquiz in Gent

Details over dit uitje

Bekend van Tv en nu ook als hilarisch groepsuitje of bedrijfsuitje te boeken. De meiden van de administratie tegen de jongens van de buitendienst of welke verdeling dan ook! Iedereen heeft zo zijn vooroordelen over ‘the opposite sex’.

Sommige zijn zelfs waar. Daar kom je pas echt achter als je al je vriendinnen (meiden) of vrienden (jongens) tegenover je hebt staan. De Jongens tegen de Meisjes Quiz van Gent Excursies is de ultieme ‘battle of the sexes’, wie weet meer over de andere sexe en waar zijn mannen of vrouwen nu werkelijk beter in?

Plaats van handeling, een oergezellig Gents restaurant of stadscafé in het centrum van deze prachtige stad. Onder leiding van onze enthousiaste quizmaster gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Er worden een paar prikkelende en uitdagende vragen gesteld en deze worden gestaafd met statistisch zuivere antwoorden. Tussendoor krijgen jullie van ons heerlijke lunchgerechten voorgeschoteld. De gerechten worden genuttigd tussen de spelrondes door zodat we gelijk kunnen zien welk team nog een beetje tafelmanieren heeft!

Het gezelligste event in Gent om jullie groepsuitje extra speciaal te maken!

Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal ‘up to date’ wat betreft de nieuwste feitjes en weetjes over de kennis en kunde van beide geslachten. Er wordt van alle deelnemers het uiterste gevraagd want de vraag blijft altijd: wie zijn er beter, scherper, intelligenter, dommer? De jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan