Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Het Zot van Vlaanderen Dinerspel in Gent

Details over dit uitje

Als je de Belgische VTM de laatste tijd een beetje in de gaten hebt gehouden, dan weet je dat De Zot van Vlaanderen altijd voor hilarische gezelligheid zorgt. Deze spelshow is nu ook bij Gent Excursies te organiseren, inclusief quizmaster, dolle dwaze vragen en een uitgebreid 3-gangen diner in een gezellig Gents toprestaurant.

De quiz genereert plezanterietjes en verassende wendingen en de gekste antwoorden van die collega of vriendin. Dit is de spelshow als je vanavond echt wilt genieten! Wie is de grootste Zot van Vlaanderen? Tijdens deze quiz stelt onze quizmaster jullie allerlei grappige vragen over de Vlaming, de Vlaamse cultuur en nog veel meer. Het wordt pas echt leuk als de Hollanders tegen de Belgen gaan strijden of de jongens tegen de meisjes om de Zot van Vlaanderen hoofdprijs! Natuurlijk laten wij jullie deze avond volop genieten van een heerlijk 3-gangen diner en beantwoorden jullie tijdens dit diner allerlei humoristische vragen van onze presentator.

De Zot van Vlaanderen Quiz wordt gespeeld in een prachtig decor met allerlei leuke attributen. Het beste Zot van Vlaanderen team krijgt van ons een prachtige hoofdprijs. Misschien niet de meest ‘uitdagende’ teambuilding avond voor collega’s onderling maar zeker de leukste….

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Gent
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

‘Pintke’ pakken zonder steeds in de buidel te moeten tasten?

Wil je niet steeds afrekenen voor de drankjes tussen de bedrijven door? Voor € 8,50 per uur per persoon maken jullie gebruik van ons drankarrangement. Een echt Hollands idee! Zo hoef je niet steeds in de buidel te tasten om ‘de Belg’ te betalen.

Onze groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie uitje in Vlaanderen is onze specialiteit!

Je kan uiteraard de volgorde van een uitje veranderen, het tijdsschema aanpassen of een onderdeel van een arrangement los boeken. Bel met onze klantenservice voor meer informatie.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan