Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bij ons in Gent!

Details over dit uitje

Beleef Gent op zeer feestelijke wijze en maak er een middag of avond van om nooit te vergeten! Of je nou een vrijgezellenfeest wilt organiseren of je bruiloft wilt vieren?

‘Bij Ons in Gent’ van Gent Excursies is een potpourri van hoogstaand entertainment, culinair genieten en flink proeven van het originele Vlaamse pilsje. Jullie beleven dit feestje helemaal op z’n Vlaams!

Nadat jullie allemaal lekker gegeten en gedronken hebben, worden jullie getrakteerd op een prachtig optreden van een talentvolle performers die op de klanken van de accordeonist de mooiste smartlappen ten gehore geeft. Hij luistert het feest op en met het repertoire van diverse bekende artiesten. Dat wordt gegarandeerd beentjes van de vloer of een stijlvolle wals met je vriendin.

Dit themafeest kan met allerlei andere verrassende activiteiten worden gecomplementeerd. Zie daarvoor het kopje ‘optioneel’ hieronder. Ook kunnen we jullie feest vast laten leggen door een professionele fotograaf!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Originele Vlaamse artiest / DJ
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Toplocatie hartje Gent
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Cursus plat Gents
- Gentse gastvrouwen
- 'Burgemeester van Gent'
- Fotograaf

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan