8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
+32 9 298 08 02
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit

De Zot van Vlaanderen Party in Gent

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
De Zot van Vlaanderen Party in Gent

Als je van de Zot van Vlaanderen Quiz houdt, dan is dit hèt feestje voor jullie! Zet je vrijgezellenfeest op de kaart met de Zot van Vlaanderen Party van Gent Excursies. Het is gewoon Philippe Geubels ‘meets’ Ik Hou van Holland, anders kunnen we het niet formuleren.

Met dit speciale quiz-thema inclusief een bijpassend en in stijl aangekleed decor, zorgt Gent Excursies voor een stukje hilarische entertainment tijdens jullie vrijgezellenparty of bedrijfsfeest. De quiz staat bol van de komische vragen, oergezellige muziekfragmenten en alles is uiteraard op Vlaamse leest geschoeid. Jullie maken eindelijk eens kennis met de echte Vlaamse humor.

Wie van jullie is behoorlijk Zot en…..Zat? Luister naar de smartlappen die de accordeonist uit zijn buikschuiver tovert. Zing mee zo hard als je kunt en geniet ondertussen van een lekker Gents pintje. Tijdens het meezingen staat er hele avond (4 uur lang) een zeer uitgebreid buffet tot jullie beschikking en kunnen jullie onbeperkt bestellen uit de Vlaamse bar.

Karaoke en Oud-Vlaamse spelletjes maken dit bijzondere themafeest compleet! Onze professionele fotograaf zal al jullie avonturen op beeld vastleggen zodat later op kantoor of in de kroeg nog even kan worden nagelachen! Onderstaande items kunnen uiteraard naar wens worden aangevuld. Bespreek jullie wensen voor een Zot van Vlaanderen Party op maat.

Inclusief:
  • Ontvangst met likeurtje
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse Bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • De Zot van Vlaanderen Quiz
  • Accordeonist
  • Toplocatie hartje Gent
  • Professionele fotograaf

Optioneel:

- 2 Gast vrouwen
- Muziekbingo met prijsuitreiking
- Oud Vlaamse spellen met leuke prijsjes
- Optreden Vlaamse Zanger

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Gent starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Gent Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Gent Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Gent is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Gent Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Gent Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Gent Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan