Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot van Vlaanderen Party in Gent

Details over dit uitje

Als je van de Zot van Vlaanderen Quiz houdt, dan is dit hèt feestje voor jullie! Zet je vrijgezellenfeest op de kaart met de Zot van Vlaanderen Party van Gent Excursies. Het is gewoon Philippe Geubels ‘meets’ Ik Hou van Holland, anders kunnen we het niet formuleren.

Met dit speciale quiz-thema inclusief een bijpassend en in stijl aangekleed decor, zorgt Gent Excursies voor een stukje hilarische entertainment tijdens jullie vrijgezellenparty of bedrijfsfeest. De quiz staat bol van de komische vragen, oergezellige muziekfragmenten en alles is uiteraard op Vlaamse leest geschoeid. Jullie maken eindelijk eens kennis met de echte Vlaamse humor.

Wie van jullie is behoorlijk Zot en…..Zat? Luister naar de smartlappen die de accordeonist uit zijn buikschuiver tovert. Zing mee zo hard als je kunt en geniet ondertussen van een lekker Gents pintje. Tijdens het meezingen staat er hele avond (4 uur lang) een zeer uitgebreid buffet tot jullie beschikking en kunnen jullie onbeperkt bestellen uit de Vlaamse bar.

Karaoke en Oud-Vlaamse spelletjes maken dit bijzondere themafeest compleet! Onze professionele fotograaf zal al jullie avonturen op beeld vastleggen zodat later op kantoor of in de kroeg nog even kan worden nagelachen! Onderstaande items kunnen uiteraard naar wens worden aangevuld. Bespreek jullie wensen voor een Zot van Vlaanderen Party op maat.

Inclusief:
  • Ontvangst met likeurtje
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse Bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • De Zot van Vlaanderen Quiz
  • Accordeonist
  • Toplocatie hartje Gent
  • Professionele fotograaf

Optioneel:

- 2 Gast vrouwen
- Muziekbingo met prijsuitreiking
- Oud Vlaamse spellen met leuke prijsjes
- Optreden Vlaamse Zanger

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan