Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Gent
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beach Party in Gent

Details over dit uitje

Een azuurblauwe zee, parelwit zand, wuivende palmbomen met daaronder inlandse dames met niet al te bedekkende bloemenbikini’s en…. Ontwaak uit je droom en maak er gewoon een Beach Party van! Een goed idee voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsvent of zomaar een feestje met vrienden!

Gent Excursies helpt je met de organisatie van een echt strandfeest met alle activiteiten en attributen die daarbij horen. Strand tussen je tenen en een lekker cocktailtje in je hangmat, dat is nog maar het begin van jullie Beach Party.

De plek waar het feest wordt gegeven is compleet omgetoverd tot een echt strand inclusief parasolletjes en hangmatten, een beetje zand en een paar aardige gastvrouwen. Tijdens deze party nemen jullie deel aan een swingende salsa workshop of dans je op de zwoele danceclassics die onze professionele DJ of VJ door de speakers laat knallen. Aloha….!

Tijdens het feest genieten jullie ook nog van een zeer uitgebreid buffet en kunnen jullie daarna tot in de late uurtjes de zon zien zien zinken in de zee. De droom kan werkelijkheid worden… Gewoon even bellen of online reserveren!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ (Salsa, Beachhouse en Dance Classics)
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Zomers buffet
  • Borrelhapjes
  • Salsaworkshop met optreden
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Gastvrouwen
- Loungebanken
- Hangmatten
- Salsa band

Onze themafeesten in Gent worden georganiseerd voor een minimaal aantal deelnemers. Het is wel mogelijk om met minder personen te boeken, mits de minimale prijs wordt betaald.

Het op maat organiseren van jullie party in Gent is onze specialiteit!

Bij Gent Excursies organiseer je elk themafeest, party, bedrijfs- of vrijgezellenfeest op basis van je eigen wensen. Je kan elk thema aanvullen met je eigen creatieve ideeën.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan